יותר ויותר אנשים מנסים להשתלב בעולם הדיגיטלי ולכל אחד יש את המטרה משלו. ישנם כאלו, שמחפשים פתרונות להציע מוצרים, שהם יוצרים, ישנם אחרים, שמעוניינים לפרסם את השירות שהם מציעים, לדוגמה קואצ'רים, שמציעים אימונים אישיים, לאלו שלא נתקעו באמצע החיים ולא יודעים באיזו דרך לבחור. כמו, שכולם בוודאי יודעים, עולם הקואצ'ינג מאוד תחרותי, ולכן אם אתם מעוניינים, שיכירו אותכם, כדאי לחשוב ברצינות על נוכחות דיגיטלית. כאן, תתעורר השאלה במה לבחור: בבלוג או באתר?
בניית בלוג או אתר לקואצ'ר
למעשה אתר ובלוג, הם מאוד דומים. גם בלוג וגם אתר, הם מערכת לניהול תוכן שההבדל העיקרי ביניהם – זו המטרה למענה הם נוצרו. למשל, אתר יכול לשמש גם בתור חנות, שתציע אפשרות רכישה או פעולה עסקית אחרת. למעשה ניתן להגיד, שבלוג יכול להיות חלק מאתר כולו. לכן, במידה ואתם חושבים מה להקים, המלצה שלנו לכו על הקמת אתר.
בשביל ליצור אתר, אתם לא חייבים להוציא סכומי עתק, כיום ישנם מגוון קורסים והדרכות חינמיות או בתשלום, שיעזרו לכם לבנות אתר לבד. הדברים, שאתם תצטרכו לרכוש זה דומיין וחבילת אחסן אתרים.
שאר הדברים, תוכלו לבחור בחינם. כמובן, אתם תצטרכו סבלנות ודייקנות, אבל הכל אפשרי.
בתחילת הדרך, תבחרו שם הדומיין, שהוא בדרך כלל אמור להיות מותאם לשם שלכם או של העסק שלכם, כך תוכלו לקדם את המותג שלכם. לאחר בחירת דומיין ורכישת אחסון, עדכנו את מערת וורדפרס, שמציע חברת אחסון וצאו לדרך. לאחר בחירת התבנית, תוכלו לשחק עם כל הכלים, שהיא מציעה. ברור, שניתן למצוא תבניות יפות, שיהיו תמורת התשלום, אבל תאמינו, שבתחילת הדרך ניתן להשתמש גם בחינמית.
באתר תוכלו לפרסם פרטים על עצמכם, כולל הכשרה, התמחות אם עשיתם וכה'. כמו כן, ניתן לפרסם מאמרים, שיכולים להציג כלים מעשיים, שיעזרו לאנשים להתמודד עם בעיות הכי נפוצות.
בתקופת הקורונה, ישנם דיווחים, שיותר ויותר אנשים פונים לעזרה של מאמנים אישיים וזה לא הפלא, הרי אחרי או בזמן המשבר הרבה אנשים נשארו ללא עבודה וישנם כאלו, שזה גם גרם לבעיות בזוגיות. אנשים מחפשים עזרה מקצועית, ולכן בעזרת האתר תוכלו לפרסם את עצמכם ולהזמין אנשים ליצור איתכם קשר או לחלוטין, להשאיר פרטים בטופס המיועד ואז אתם תיצרו עם אותו אדם קשר.
מאוד חשוב, לעדכן אתר ולהוסיף מידי פעם תוכן חדש לאתר. כמו כן, ניתן לחבר אתר למערכת שתעזור לעקוב אחרי ביקורים של הגולשים לאתר. איזה עמודים זכו ליותר פופולריות, איזה פחות. באיזה עמודים, גולשים ביקרו יותר זמן ועוד.
בנוסף, אתם תוכלו לשתף את האתר שלכם בעזרת רשתות חברתיות וכך לחשוף אותו למספר יותר גדול של מבקרים.